Skip links

Informatie om jullie meest cruciale informatie ongetwijfeld te componenten met u datasite

Met virtual data room kunt u werkdocumenten zo veilig mogelijk componenten met collega’s, investeerders plus medewerkers met het bedrijf. Technologieën aanlanden voortdurend verbeterd; dit geldt ook voordat gegevensbeveiliging. Het is tegenwoordig flexibel onmogelijk vanwege de dekking van dus virtual dataroom te omzeilen. Dit komt aan de eigenaardigheden van jullie beveiligingssysteem.

data security

Waarmee virtuele dataroom melding beschermen

Een data room service is dus systeem dichtbij serieuze dekking gericht op interne en externe bedreigingen. Waardoor niemand jullie lastig valt om aankondiging veilig dichtbij te dragen, is daar dubbele authenticatie en encryptie.

Wat precies multi-factor authenticatie (of two-factor)

Dubbele authenticatie zegt dat gebruikers verschillende mededeling gebruiken om in erbij loggen voordat een account. We is er frequent aan gewend dat slechts wachtwoorden en login nodig zijn. Multi-factor authenticatie voegt extra inlogopties toe. Jij hangt af van de data room dienst instellingen: de tweede authenticatiecomponent kan bijvoorbeeld een wachtwoord van absoluut sms-bericht bedragen. De derde parameter plus de vierde zijn alternatief: bijvoorbeeld geolocatie.

Data encryptie

De essentie van data encryptie is dat de aankondiging die zijn opgeslagen in uw dataroom “verandert” in zeker set karakters. Als iemand informatie probeert te stelen en daarin slaagt (wat onwaarschijnlijk is), krijgt hij een reeks onbegrijpelijke symbolen.

Informatie wordt versleuteld wanneer dat dit wordt geüpload naar jullie kluis. Jouw gegevens worden ook versleuteld tijdens de verzending.

Alle moderne virtual dataroom gebruiken allernieuwste algoritmen dat dieven behalve kans geven.

Hoe kan dat nu is informatiebescherming nodig?

Veel bedrijven denk dat zij vanwege uw kleine omvang en beperkte middelen niet kwetsbaar is voor cyberaanvallen of datalekken. Volgens beslist IDC-onderzoek bedragen MKB-bedrijven echter het slachtoffer van langer dan 70% van de beveiligingsinbreuken. Daarnaast bestaan het vermeldenswaard dat bureaus een cyberaanval pas hoeven te melden als daar persoonlijke informatie is gelekt.

De data room service helpt u de informatie die het intern deelt en jouw informatie die u zoals uw collega’s daarbuiten stuurt te beschutten.

Hoe gegevens over te dragen zodat deze niet over derden belanden?

Een je hebt wat informatie die je wilt overbrengen. En jij moet jouw gegevensoverdracht ingeval veilig mogelijk maken. Hierbij heeft jij datasite computerprogramma`s nodig. Afhankelijk van de schaal van uw aangelegenheid kunt u kiezen voor omvangrijke zakelijke aankopen zoals iDeals, Intralinks, DataSite of kleinere programma’s wanneer Clinked, Onehub.

Upload vooraf de bestanden die het daar wilt delen. Toegankelijk daarna jouw toegang tot en met de persoon bijvoorbeeld wie u materialen wilt sturen. Houd er rekening mee dit u jij rechten voor de ontvanger kunt beginnen: of hij het bestand alleen zal bekijken alsof kan werken.

In dataroom kunt u jullie geschiedenis betreffende wijzigingen in een document volgen en weten dat gebruiker jij heeft gezien. Dit bestaat de basisbeginsel voor een veilige gegevensoverdracht met behulp van moderne technologieën.